Bel 0800 - 551 05 51 voor een gratis bezichtiging
Sorghloos, ontruimen is onze zorg

Woningontruiming 

 

Professioneel en Persoonlijk 

Uw aanvraag bespreken wij graag persoonlijk met u op locatie en wij luisteren uitgebreid naar uw wensen. Op basis hiervan maken wij een passende offerte. Wanneer uw woning of de woning van uw naaste ontruimd moet worden, dient u vaak rekening te houden met verschillende aspecten. Zo moet de woning voldoen aan eisen van de woningverhuurder of makelaar. Of misschien zijn er nog meubels of accessoires die u wilt opslaan of verhuizen.

Sorghloos kan alles voor u uit handen nemen. Zo kunnen we contact opnemen met de woningverhuurder of makelaar om afspraken te maken over hoe de woning opgeleverd moet worden. We verhuizen meubels en accessoires naar bijvoorbeeld een verzorgingshuis. Ook kunnen we nog lopende contracten opzeggen en afhandelen zoals GasWaterLicht, internet, telefoon en huur. 

 

Ontruimen is onze zorg

U heeft er geen omkijken meer naar, de woning is binnen 24 uur verhuurklaar opgeleverd. Sorghloos zorgt ervoor dat zoveel mogelijk meubels en kleding een 2e leven krijgen bij diegene die het het hardst nodig hebben. Mocht u iets té waardevol vinden en willen verkopen dan kunnen we dit eventueel in mindering brengen op de factuur.
Als u nog aanvullende wensen heeft, dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar.